t'en aniras sense comentar

t'en aniras sense comentar

dimarts, 18 de maig del 2010

Com canvien les coses en dues hores.

Es pot passar a tindre la responsabilitat d'un lloc i de cop i volta deixar de tindre aquesta responsabilitat.
Per una banda sens que et falta una gran part de tu mateix i per la altre banda sens la llibertat de poguer fer una vida completament independent d'aquestes persones que s'han passat des de gener de 2010 o mes fent m'he i fent nos la vida impossible i manipulant-nos que si no era una discussió era una altre, sempre problemes i mes problemes. Tot això perquè, perquè ens han fet fora de totes maneres de que el a servit tantes tonteries; des de bon principi que et faixin fora i ja esta no calia haver esperat tants mesos i haver buscat tans problemes i a sobres no han tingut la cara de dir que el que volien era fer-te fora don estaves de totes totes. No si ja en tenien ganes de treure's un pes de sobre.
Aquí quan son mes gent que el altres i ten mes importància que ells se'ls fa fora i s'asseguren de que no et mes important que ells.


Domes en puc dir que visca la llibertat de fer el que es vulgui sense tota aquesta gent tan important fen-te la vida impossible perquè no els agafin el protagonisme de ser ells els amos i senyors del lloc.


I que s'epigeu el malts pensats que llegiu aquesta entrada que això es una simple opinió del que molta gent veu i comenta i el que en pensa de veritat.