t'en aniras sense comentar

t'en aniras sense comentar

dijous, 6 de setembre de 2012

Fitxa tècnica d'un joc

Com el mes de juliol del 2012 vaig estar estudiant, i pensant en el curs avui parlaré de la fitxa tècnica d'un joc, la fitxa tècnica d'un joc, es una fitxa on s'explica tota informació interessant sobre un joc,tota informació que es creu important i aquesta informació pot variar depenen de qui la redacti. Aquest es un exemple de fitxa tècnica d'un joc, i també i fico un joc, amb la fitxa perquè tingueu una idea mes aproximada de com es i com es redacta una fitxa tècnica.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fitxa tècnic d'un joc:

Nom del joc:
Amaga i troba el mocador. (El nom pot variar)

Edat:
A mínim 6-7 anys.
No hi ha edat màxima.

Numero de jugadors:
Mínim 6 jugadors.
No hi ha màxim de jugadors.

Material:
2 Mocadors de diferents colors, o tans mocadors per grups aixin al joc (en cas de no tindre mocadors fer servir una altre cosa).
Llinternes, una per persona que jugui (en cas que el jo es faixi de nit o en un local amb la llum apagada.)

Zona de joc:
Exterior (en el cas de interior el lloc gran i amb espais per amagar el mocador.)

Normes:
No fer-se mal, les normes poden variar depenen els grups i el terreny de joc.

Objectius del joc:
- Cooperació
- Organització del mateix equip de la estratègia.
- Estratègia: protegir el propi mocador i aconseguir el mocador del equip contrari.

Descripció del joc:
Es fan com a mínim dos equips i es fiquen cada equip en una banda del terreny, i amaguen el seu mocador, en un lloc secret, per el altre equip, i tot seguit es tracta de trobar el mocador del equip contrari i portar-lo al seu camp, tenint en compte de protegir el seu propi mocador, i i si un membre del equip contrari es pillat en camp contrari aura de tornar al seu camp per tornar a començar, el joc acaba quan el primer equip aconsegueix portar al seu terreny el mocador del equip contrari.

Variacions del joc:
Una variació pot ser que si una persona es capturada en equip contrari s'hagi de rescatar per un membre del seu propi equip.
Poden averi moltes variacions del joc.

Observacions del joc:
El joc es millor jugar en espais al aire lliure, però saben quins limitat es fiquen sobre el terreny de joc, en cases de colònies etc.
Es mes divertit jugar de nit, però també es pot jugar de dia.
Com a mínim es faran 2 equips però es es poden fer tans equips com es vulgui.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Fins aquí la entrada de avui, i recordar que es un exemple de fitxa i que pot variar depenen de qui la redacta. També es poden ficar dibuixos.